Vitabyvägen 25, 277 37 Kivik • (+46) 0414 -741 00 • [javascript protected email address]

Våra tjänster

Från grov arbetsplats till flott mötesplats

Ravlunda Bränneri var från början en i allra högsta grad specialiserad institution där grovbyggda män skapade sprit av något så «simpelt» som potatis. Idag ser anläggningen väldigt annorlunda ut, även om väggarna är desamma.

Förutom konferens erbjuder vi även:

Bröllop

bröllop

Bröllopsdagen är en av de största i en människas liv och det är såklart viktigt att man väljer rätt plats för denna magiska dag. Man kan boka upp hela Ravlunda Bränneri för sitt bröllop och vill man skippa kyrkan kan man även arrangera vigseln här. Romantik och kvalitet är ledorden, och varje bröllop här har sin unika prägel.

Hotell

På Ravlunda Bränneri finns vackra hotellrum för 20-25 gäster. Ta en weekend på Österlen och bara njut av lugnet och den avslappnade atmosfären. Här äter man gott och har alla möjligheter i världen att planera in trevliga utflyktsupplevelser. Vill man stanna en längre tid så finns här också en mysig lägenhet att hyra.

Restaurang

Restaurang

Ravlunda Bränneris restaurang är en mycket ambitiös del av verksamheten, här fokuserar man på att bjuda sina gäster på välsmakande rätter gjorda på råvaror av mycket hög kvalitet. De delikata varmrätterna kostar mellan 150 och 250 kronor och man kan köpa till både för- och efterrätt.

Museum

I Bränneriet finns museet Kul-på-hjul där bilhistorikern Peter Haventon visar sin samling av leksaks- och modellbilar, scootrar, mopeder och cyklar. Dessutom finns här en stor och mycket uppskattad modelljärnväg vars förebild är ett imaginärt Bergslagen år 1962.

 

Hör av dig!


(Lämna tom)

© 2024 Konferensösterlen.com. Alla rättigheter förbehållna.